Free songs

Upis je u toku!

nastupi


U toku svake školske godine imamo veliki broj nastupa i koncerata koji su veoma zapaženi i u kojima uživaju kako naši mali i veliki izvođači, a tako i publika.

Do sada smo nastupali na Festivalu meda, Dečijoj nedelji, Na manifestaciji U susret praznicima, na novogodišnjem programu na Spensu, na manifestaciji povodom Dana zaljubljenih, povodom 8. marta, na Sajmu pčelarstva, na Baby Exitu, Zmajevim dečijim igrama, na festivalu Zov ravnice, a osim toga, godišnje organizujemo i 2 koncerta za naše najmlađe: Novogodišnji i Završni koncert, kao i 2 koncerta za instrumentaliste.

O aktuelnim nastupima, koncertima i svim dešavanjima u školi, sve zainteresovane obaveštavamo putem oglasne table u hodniku škole, putem našeg web sajta (http://www.melodies.rs/aktuelno/), Facebook stranice Melodies škola muzike (https://www.facebook.com/melodiesforkids/?ref=page_internal)

Otvoreni smo za sve pojedinačne potrebe, predloge i inovacije u radu škole muzike Melodies koje će doprineti razvoju škole i biti na radost i korist svih naših učenika!

TOP