Free songs

Upis u školu muzike Melodies traje tokom cele godine!

upis


UPIS U ŠKOLSKU 2018/2019

Zbog kontinuiranog i sistematičnog napredovanja i rezervacije termina, preporučujemo svim polaznicima da se sa nastavom započne u septembru, kada počinje školska godina, iako je upis moguć tokom cele godine ukoliko ima slobodnih mesta.

Upis u školsku 2018/19. godinu trajaće od ponedeljka 27.08. do petka 31.08. Nastavnici će dežurati u školi svakog dana od 16:00 do 20:00 časova.

Sa nastavom  počinjemo u ponedeljak, 3. septembra.

*** Đaci instrumentalnog odseka koji će časove imati subotom, počinju sa nastavom 1. septembra***

Sve informacije možete dobiti putem telefona 021/655-10-76 i 060/355-80-80.

Neka nam je svima srećna i uspešna nova školska godina!

“Nek’ zapeva ko god želi!” :)


Svim novim polaznicima preporučujemo da pre upisa zakažu probni čas:

 Deca od 1-7 godina

Probni čas je veoma važno organizovati za svakog novog polaznika, jer je to način da nastavnik u kontaktu sa detetom što preciznije i bolje sagleda dečije razvojne i muzičke karakteristike i predloži roditelju adekvatnu polaznu grupu ili nivo muzičkog obrazovanja.

Školska deca i stariji

Za pohađanje časova klavira, gitare, bas gitare, bubnja i/ili pevanja potreban je neformalan prijemni ispit kako bi nastavnik, sagledavši muzikalnost, prethodno znanje i iskustvo predložio polazniku nivo i program po kome bi se radilo.

 


Upisnina

Da bi učenik počeo sa pohadjanjem časova bilo kog programa ili nivoa, potrebno je da se uplati upisnina i mesečna školarina. Upisnina je naknada za materijale neophodne  za rad tokom školske godine (knjiga, radna sveska, audio CD, majica, torba, olovka i dr.). Ona važi u toku cele školske godine čak i ako se pohađanje programa prekine pa nastavi. U slučaju prekida, učenik može da nastavi sa pohađanjem časova  ukoliko postoji slobodno mesto u grupi.

Prilikom upisa neophodno je potpisivanje ugovora o saradnji, što, kada su u pitanju maloletni polaznici, umesto njih čine roditelji ili staratelji.


TOP